Hírek

Kedves Kollegina/Kolléga!

Tisztelettel tájékoztatlak, hogy a tegnapi tisztújító közgyűlés elfogadta a pénzügyi és az elnökség 2023. évi munkájáról szóló beszámolót, valamit a 2024. évi költségvetési tervet. 

A közgyűlés módosította az Alapszabályt, amelyben csökkentette az elnökség létszámát és döntött a szakszervezet átnevezéséről. A továbbiakban - mivel már nem csak a központi régióra korlátozva működünk - Közszolgálati Rendőr Szakszervezet néven látjuk el az érdekvédelmi tevékenységet. A KRSZ rövidítés marad.Az eddigi elnökség több tagjai is - magamat is beleértve - nem jelöltette magát elnökségi tagnak. 

Ezért engedjétek meg, hogy a Ti nevetekben is ezúton köszönjem meg az adatvédelmi ügyvivőnek, Nemere Saroltának, a jogi és képviseleti ügyvivőnek, Dr Ilovics Tamásnak, a gazdasági titkárnak, Tarsoly Lajosnak és a munkabiztonsági ügyvivőnek, Pere Zsoltnak a közösségünk érdekében végzett munkáját. Külön köszönet a FEB tagjának, Görözdiné Tornyos Katalinnak, aki éveken keresztül látta el szakszervezetünk pénzügyi mutatóinak ellenőrzést. A közgyűlés öt fős elnökséget és három fős Felügyelő Bizottságot választott az alábbi tagokkal:


KRSZ elnök: Csesztregi Csongor József r. hdgy.;

KRSZ főtitkár: Pach Dániel István r. őrgy.;

KRSZ alelnök: Tóth Zoltán r. alez;

KRSZ gazdasági titkár: Herjaveczné Mikó Edit ny. r. tzls;

KRSZ jogi és képviseleti ügyvivő: Dr Szelid Zoltán tü. alez.

FEB tagok:

Kertész Emese

Tarsoly Lajos

Pósa Zoltán


A megválasztott tisztségviselőknek sikeres és eredményes érdekvédelmi munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Pósa Zoltán
Közszolgálati Rendőr Szakszervezet FEB tag


LIGA pénzügyi portál

https://ligapenzugyiportal.hu/

Pályázat

Megjelent a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek pályázati felhívása, amely többek között célul tűzte ki a szociális partnerek társadalmi és munkaerő-piaci szerepvállalásának erősítését.

Bővebben

© 2024 Központi Rendőr Szakszervezet
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el